bakfiets-kopen-nieuwe-voorraad

Nieuwe bakfiets kopen? Nieuwe voorraad bij FietsenMagazijn

bakfiets-kopen-nieuwe-voorraad in

Ga je een nieuwe bakfiets kopen? Dan hebben wij van FietsenMagazijn goed nieuws. We hebben namelijk heel veel nieuwe voorraad binnen gekregen en leveren nu ook de Cangoo bakfietsen. Cangoo bakfietsen blinken uit in design, kwaliteit en gebruiksgemak. De vormgeving is strak en modern en de prijs zeer betaalbaar. 

Cangoo Groovy en Cangoo Groovy Elektrische bakfiets

Een aanvulling waar we bijzonder enthousiast over zijn is de Cangoo Groovy en de Cangoo Groovy Elektrisch. Deze bakfiets heeft een kleinere framemaat en kleinere wielmaat waardoor ook voor minder lange mensen de bakfiets een stuk comfortabeler fietst en bovendien veiliger aanvoelt. De Cangoo Groovy biedt wel gewoon ruimte aan vier kinderen of een hoop bagage. 

De Cangoo Groovy elektrisch is uitgevoerd met een 36V – 250W motor waardoor je trapondersteuning hebt. 

Beide uitvoeringen hebben een hoogwaardig frame en beschikken over versnellingen, de Cangoo Groovy Elektrisch heeft er 6 en de niet elektrische bakfiets heeft er zelfs 7. Zo heb je ook als je voor de niet elektrische variant kiest altijd een goede versnelling om licht in te fietsen.

Drie wiel elektrische bakfietsen, Cangoo Easy, Travel en Tour

Naast de Groovy Elektrisch hebben we nog meer modellen in de categorie driewiel bakfietsen elektrisch toegevoegd, namelijk de Cangoo Easy, Travel en Tour. Hierbij heeft de Cangoo Tour ook 24 inch wielen waardoor deze bakfiets uitermate geschikt is voor minder lange mensen. De Cangoo Easy en de Travel zijn uitgevoerd met 26 inch wielen. Motorisch zijn deze elektrische bakfietsen vergelijkbaar en bieden allemaal een 250W motor met een actieradius van 40-60km. 

De Cangoo Easy oogt zeer modern en heeft een unieke oplossing voor het in- en uitstappen, namelijk een deurtje in de voorkant. Een slim handigheidje waardoor de kinderen makkelijker de bakfiets in- en uitkomen zonder dat je ze hoeft op te tillen of ze zelf hoeven te klimmen. 

Cab Paris Elektrische tweewiel bakfiets

De Cab Paris Elektrisch is een tweewiel elektrische bakfiets gemaakt om snel door het verkeer van A naar B te komen. Met 2 wielen is er minder stabiliteit als bij een 3 wiel bakfiets, maar meer snelheid. Voor de meer ervaren fietsers onder ons, die gewend zijn om snel door het verkeer te gaan, ideaal. Bovendien is deze elektrische bakfiets uitgevoerd met 36V – 250W motor en biedt door de lagere rolweerstand van de 2 wielen een actieradius van tussen de 45 – 65 km. 

Alle Cangoo bakfietsen zijn zeer compleet uitgerust en praktisch in gebruik. Een Cangoo elektrische bakfiets kopen kan gemakkelijk via onze webshop. Alle bakfietsen worden volledig rijklaar geleverd zodat je er direct op kunt fietsen en er deze zomer al heerlijk plezier van kunt hebben. En met de zomervakantie voor de deur is de bakfiets ideaal om lekker een dagje mee op pad te gaan!

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Enter your search & hit enter