Actieve filters

Merk

Framemaat

Bakfiets kopen bij FietsenMagazijn

Een bakfiets kopen is de eerste stap om de kinderen altijd met de fiets naar school te brengen. Lekker fietsen in de buitenlucht, de kinderen vinden het leuker dan in de auto zitten en zelf werk je aan je conditie. Geen wonder dat de bakfiets enorm populair is geworden en je bij iedere school vaders en moeders met de bakfiets ziet.

Resultaat 1–20 van de 137 resultaten wordt getoond

bakfiets-weken-fietsenmagazijn

Verschillende type bakfietsen

Er zijn verschillende type bakfietsen, zo heb je een elektrische bakfiets en een normale bakfiets zonder trapondersteuning. Een ander opvallend verschil is een bakfiets met drie wielen, de traditonele bakfiets en een bakfiets met twee wielen, deze laatste fiets meer als een normale fiets maar heeft een verlengt frame waar de bak gemonteerd is. De traditionele driewiel bakfiets biedt meer stabiliteit en is makkelijker op te fietsen, wel zul je harder moeten trappen omdat drie wielen meer weerstand bieden dan twee. Om het beste van beide werelden te hebben kun je een elektrische bakfiets kopen, deze biedt trapondersteuning waardoor je altijd licht fietst. Dit merk je zeker wanneer je een viaduct onderweg tegenkomt, in een heuvelachtige omgeving woont of wind tegen hebt. Bovendien zijn bij FietsenMagazijn altijd goedkope elektrische bakfietsen te vinden.

Bakfiets kopen om spullen te vervoeren

Spullen vervoeren is een andere goede reden om een bakfiets te kopen. De meeste mensen kiezen voor vervoer met een bakfiets wanneer ze in het centrum van een stad spullen moeten vervoeren. Je kan met de bakfiets vrijwel overal fietsen en parkeren. Ook ben je sneller dan met de auto. Kortom een bakfiets kopen om spullen in het centrum te vervoeren is een slimme keus. Had je ook al gedacht aan je bakfiets van reclame stickers voorzien? Je kan er een prachtige eyecatcher van maken voor een ultieme merkbeleving.

Heb je een vraag over bakfietsen? Neem contact op met onze fietsspecialisten. Zij kunnen je helpen met iedere vraag over bakfietsen of andere fietsen en kunnen je gericht advies geven. Ook bij de belettering van de bakfiets kunnen wij je helpen.

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Enter your search & hit enter