Bergsteiger_Jr._MTB_mountainbike-2

Meer buitenspelen met een mountainbike!

Bergsteiger_Jr._MTB_mountainbike-2 in

Meer computerspelletjes spelen en tijd met de tablet doorbrengen dan lichaamsbeweging krijgen, dan is een trend die we zien onder kinderen. Heb jij het idee dat je kinderen ook te weinig bewegen en buiten zijn? Geef ze een mountainbike!

Iedereen kent nog wel dat gevoel van je eerste nieuwe fiets krijgen als kind. Wat een bezit en wat een plezier om erop te gaan fietsen. Ieder tochtje naar school of naar vriendjes en vriendinnetjes is een feest. Zeker als je in de buurt van de natuur woont, zoals bij bossen, duinen of bij het park, dan is op de mountainbike fietsen een reden om weer vaker naar buiten te gaan.

Wat wij bij FietsenMagazijn zien is dat kinderen graag fietsen, zeker als de ouders ook regelmatig op de fiets stappen. We hebben klanten waarvan beide ouders of de vader of moeder ook een fietsliefhebber is, die een mooie fiets kopen voor hun zoon of dochter. Bijvoorbeeld een mountainbike of fatbike staat garant voor veel plezier en tijd om samen door te brengen, een moment waarop even niet aan de telefoon, tablet of computer gedacht hoeft te worden. Het enige nadeel is wat meer vuile was in de herst als het échte mountainbike seizoen begint, maarja daar hebben we allemaal een wasmachine voor, toch?

Veel fietsplezier gewenst!

Op de foto zien we de Bergsteiger Jr. MTB mountainbike

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Enter your search & hit enter