Al van jongs af aan groeien we op met de fiets. Vanaf dat je leert fietsen, je eerste eigen fiets, de fiets die je naar school brengt… fietsen is heerlijk. Maar met de voorwaarde dat je een goede fiets moet hebben, want op een slechte fiets, fietst niemand graag. 

Zo is het idee voor FietsenMagazijn ontstaan, een goede fiets voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, omafiets, transportfiets, elektrische fiets, mountainbike, racefiets, vouwfiets… noem het maar op. Wij hebben een aanbod van fietsen met een goede kwaliteit-prijs verhouding. 

De fietsen worden via externe aanbieders geleverd. Je bestelt je fiets dus niet rechtstreeks bij ons, maar kunt wel in één keer het assortiment van meerdere aanbieders vergelijken.

FIETSENMAGAZIJN BESTE KEUS!

FietsenMagazijn is een online-platform die een nieuwe fiets kopen gemakkelijk en leuk maakt voor iedereen, van fietsliefhebbers tot mensen die de fiets voor woon- werkverkeer of voor school gebruiken. Wij hebben een groot assortiment in ons digitale fietsenmagazijn, welke allemaal makkelijk inzichtelijk online staan. 

Elke fiets in het aanbod FietsenMagazijn.nl is voorzien van de  basis aan informatie. Voor meer informatie ga je naar de site van de aanbieder. Zo kunt je kijken welke fiets het beste bij je past en deze daarna online bestellen.

Nog even alle voordelen van FietsenMagazijn op een rijtje:

    • Breed assortiment van fietsen van meerdere aanbieders
    • Bekijk acties en aanbiedingen
    • Daarna rechtstreeks online bestellen bij de aanbieder

Ga direct naar alle fietsen om erachter te komen welke fietsen er passen bij jouw wensen.

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Enter your search & hit enter