Actieve filters

Merk

Welkom op onze categoriepagina voor een stadsfietsen en omafiets kopen! Als je op zoek bent naar een comfortabele en stijlvolle fiets voor dagelijks gebruik, dan zul je in de categorie stadsfietsen & omafietsen zeker slagen! Of je nu oud of jong bent, voor een degelijke fiets waar weinig aan kapot kan gaan is de omafiets misschien wel de perfecte keuze voor jou. Wil je een fijne fiets voor langere afstanden? Kies dan een stadsfiets.

Resultaat 1–20 van de 38 resultaten wordt getoond

Omafiets kopen: zowel voor mannen als vrouwen

Omafietsen zijn populair onder mannen en vrouwen. Het gaat erom dat je op zoek zijn naar een eenvoudige, betrouwbare en betaalbare stadsfiets. Deze fietsen zijn bekend om hun tijdloze vintage ontwerp en lage instap, waardoor het makkelijk is om op en af te stappen. Ze zijn ook ideaal voor korte afstanden en dagelijks gebruik in de stad. Voor lange afstanden zul je versnellingen kunnen missen. Je kunt dan een stadsfiets kopen overwegen.

Omafiets met terugtraprem

Een van de belangrijkste kenmerken van een omafiets is de terugtraprem, die zorgt voor een simpele rem zonder dat er veel aan kapot kan gaan. Dit maakt het ook een goede optie voor beginnende fietsers. Er zitten dus geen remkabels op. Dit is ook handig, want op een omafiets met voorrek kan een handige mand of krat voorop, wat perfect is voor het vervoeren van boodschappen of andere spullen.  Heeft dit je interesse? Dan kun je ook een transportfiets kopen! Wat is het verschil omafiets transportfiets? Deze laatste heeft vaak een dikker frame dan een omafiets.

Meerdere modellen omafietsen te koop

Er zijn veel verschillende soorten omafietsen te koop, van klassieke retro fietsen tot moderne stadsfietsen met een vintage uitstraling. Bovendien zijn er ook goedkope omafietsen beschikbaar voor wie een beperkt budget heeft. Als je op zoek bent naar een tweedehands omafiets, houd er dan wel rekening mee dat slijtende onderdelen eerder aan vervanging toe zijn. Nu zijn dit er niet veel bij omafietsen, maar de banden, wiellagers en ketting slijten wel.

Kies wat bij jou past

Bij het kopen van een omafiets zijn er een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden. Zo moet je bijvoorbeeld letten op de maat van de fiets, zodat je comfortabel kunt fietsen. Verder kun je een omafiets met slot, krat of jasbeschermer kopen.

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Enter your search & hit enter