Actieve filters

Merk

Framemaat

Popal Daily Dutch Prestige N7 2023 Dames Transportfiets Blauw 53 Cm

Popal fiets kopen?

Wil je een Popal fiets kopen? FietsenMagazijn is officieel dealer van Popal fietsen. Popal fietsen zijn van goede kwaliteit, tegen erg goed prijzen. De meest populaire Popal fietsen van dit moment? De “klassieke” Popal Daily Dutch is een top model. En natuurlijk de Popal omafiets 28 inch, net als iedere omafiets, een ideale stadsfiets.

Resultaat 1–20 van de 1072 resultaten wordt getoond

Assortiment Popal Fietsen

Het assortiment Popal fietsen is opgedeeld in de volgende categorieën en de volgende wielmaten. Hiervan is de kleinste wielmaat voor kinderen en de hoogste, 28 inch is een normale maat fiets voor volwassen. Per wielmaat kun je vervolgens de keuze maken voor de framemaat op basis van je lichaamslengte. Liever eerst even kijken naar de verschillende modellen? Je kunt ook eerst de keuze maken voor het type fiets kopen, je kunt daarna alsnog je framemaat kiezen.

Maten Popal Fietsen

De Popal cooper 16 inch is bijvoorbeeld een kinderfiets, verkrijgbaar in diverse kleuren. Het leuke van deze fietsen is dat veel modellen in verschillende wielmaten uitgevoerd zijn. Hierdoor kan je dus een kleine maat transportfiets kopen of, dezelfde fiets, in een grote maat. In beide gevallen is het design van de fiets hetzelfde, alleen een slag kleiner. Ook in de opties kun je kiezen uit bijvoorbeeld wel of geen versnellingen en andere uitvoeringen. 

Popal Daily Dutch schoolfietsen

Een toppers is de Popal Daily Dutch, waarvan de populaire schoolfiets; Popal Daily Dutch 24 inch of 26 inch, een kleinere maat is, en een voordeliger alternatief voor de Cortina U4 Mini.  Een Popal fiets kopen bij FietsenMagazijn is super makkelijk. Je plaatst je bestelling, en binnen 48 uur wordt je fiets geleverd. Dit is bijna altijd de volgende werkdag dus al. 

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Enter your search & hit enter