Fatbike fietsen in de winter

Thumbnail in

Als je van mountainbiken houdt én van wintersport dan is op een fatbike fietsen in de winter dé activiteit voor jou. Een fatbike is een mountainbike met extreem dikke banden, hierdoor biedt de fatbike nog meer grip dan een mountainbike. Door de dikke banden, die je op lage bandenspanning zet tijdens het offroad fietsen heb je een groot contact oppervlak, hierdoor kan de fatbike in zand, modder en zelfs op sneeuw voldoende grip houden.

Fatbike of elektrische fatbike kopen

De keus is aan jou, ga je een normale fatbike of elektrische fatbike kopen? Een fatbike is bij FietsenMagazijn helemaal niet duur en als dit de motivator is om vaker buiten te sporten is het een goede investering in je gezondheid. Ben je van plan om in extreem gebied te gaan fatbiken, je neemt bijvoorbeeld de fiets mee op vakantie naar de bergen, of op wintersport (tip!) dan kan een elektrische fatbike kopen een slim idee zijn. Je kan je voorstellen dat die dikke banden wel wat extra rolweerstand hebben, een duwtje in de rug zo nu en dan kan dus zeker helpen om het de hele dag vol te houden.

Welke fatbike je ook kiest, een fatbike staat garant voor veel bekijks en veel fietsplezier! Hulp nodig bij je keuze? De fietsspecialisten van FietsenMagazijn horen graag van je!

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Enter your search & hit enter