Elektrische Vouwfiets 24 inch Mach Benji Zwart 374Wh

1,499.00

  • Gratis verzending (tenzij anders aangegeven)

Levering via VanSprint

Een elektrische vouwfiets die net zo rijdt als een gewone fiets? Met de Benji kan dat. Probeer het!

Wat maakt deze elektrische vouwfiets uniek?

Bent u op zoek naar een elektrische fiets die compact is, makkelijk mee te nemen, maar niets inlevert van het comfort van grotere fietsen? Dan is de Benji 24 inch vouwfiets wat u nodig hebt. Met de Benji heeft u nog steeds de 24 inch wielen, wat aanzienlijk groter is dan de standaard 20 inch wielen op de gemiddelde vouwfiets. Tegelijkertijd behoud u alle voordelen van een compacte elektrische vouwfiets die gemakkelijk op te vouwen is, en mee te nemen in de kofferbak van de auto, in de trein, of in de caravan. De Mach Benji is verkrijgbaar in elegant zwart of diep rood, en met 2 verschillende accu opties.

Sprint door de onderdelen

  • Geïntegreerd LCD-displayvoor gemakkelijke toegang tot alle relevante informatie
  • Hydraulische schijfremmenvoor onmiddellijke remkracht
  • Aluminium vouwframe en stuurzodat u de fiets kunt opvouwen tot kofferformaat en overal mee naartoe kunt nemen
  • Grote24 Inch bandenzorgen voor een comfortabelere rijervaring dan u krijgt bij 20 inch vouwfietsen

De onderdelen in detail

Accu

De 36V Lithium-Ion accu is in ongeveer 4 uur opgeladen. Kies tussen een batterij van 374Wh of een batterij van 468Wh met een langere levensduur. Met de accu met een capaciteit van 374Wh hebt u een actieradius tot 60 km en met de accu met een capaciteit van 468Wh hebt u een actieradius van ongeveer 80 km. In beide gevallen is een dergelijke actieradius meer dan voldoende voor uw wekelijkse woon-werkverkeer of schoolreisje, waarna u hem aan het eind van de week gewoon weer kunt opladen.

Motor

Met een AKM 250W achternaafmotor haalt u nog steeds krachtige prestaties uit deze vouwfiets, en met de walk boost functie tot 6 km/u is het makkelijk om deze fiets te vervoeren, zelfs met de hand.

Hydraulische schijfremmen

Met TEKTRO hydraulische schijfremmen bent u verzekerd van een krachtig remsysteem voor onmiddellijke en snelwerkende remkracht

Derailleur

Met een Shimano Tourney 6 versnellingen derailleur beschikt u over een Shimano-kwaliteit derailleur voor snel en gemakkelijk schakelen.

Frame

De Benji elektrische vouwfiets heeft een volledig aluminium frame dat verkrijgbaar is in twee verschillende kleuren, zwart of rood. Aangezien het een vouwfiets is, kan het frame natuurlijk worden opgevouwen tot kofferformaat voor gemakkelijk transport.

Banden

Met 24 inch banden krijgt u een vouwfiets met grotere banden dan een standaard 20 inch vouwfiets. De banden zijn anti-lek en hebben reflecterende strepen zodat u altijd veilig kunt doorrijden en u geen zorgen hoeft te maken over een lekke band. Dit is vooral handig als u van plan bent om deze fiets te gebruiken als functionele fiets om naar uw werk of school te gaan, waar het belangrijk is dat u niet te laat komt door een lekke band.

Stuur

Ondanks dat de 24 inch wielen iets kleiner zijn dan de normale 28 inch wielen, zal het met het extra lange stuur aanvoelen alsof u op een normale fiets rijdt. De stuurpen is ook inklapbaar zodat u nog meer ruimte kunt besparen als u de fiets inklapt

Geïntegreerd LCD-scherm

De Benji heeft een geïntegreerd LCD-display dat u toegang geeft tot alle relevante informatie zoals snelheid, batterijniveau en motorondersteuning. De motorondersteuning kan ook via dit display worden geregeld

Wat moet ik nog meer weten?

De Mach Benji is verkrijgbaar in twee accu-uitvoeringen, 374Wh en 468W, en in twee verschillende kleuren, zwart en rood. De oplader is inbegrepen en de fiets wordt volledig gemonteerd afgeleverd, klaar om te gaan!

Mach

Merk

Mach

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Enter your search & hit enter