Actieve filters

Merk

Framemaat

Elektrische vouwfiets kopen bij FietsenMagazijn

Profiteer van de elektrische vouwfiets magazijnverkoop! FietsenMagazijn heeft altijd aanbiedingen lopen, deze staan op de site, maar even een appje sturen naar ons kan je nog meer voordeel opleveren. Zo kunnen we een elektrische vouwfiets aanbieding op maat maken.

Resultaat 1–20 van de 131 resultaten wordt getoond

Waarom een vouwfiets elektrisch kiezen?

De vraag die we krijgen is; waarom zou ik een vouwfiets elektrisch willen hebben? Het lijkt namelijk een fiets die weinig weegt en daarom moeiteloos fietst. Dit is deels waar, een vouwfiets fietst namelijk altijd al erg lekker. Het lage gewicht om het draagbaar te maken heeft ook een positief effect op het gebruik. Toch kan, mede door de kleinere wielen, het wel even aanpoten zijn op de langere afstanden. Voor dezelfde afstand zal het wiel namelijk vaker rond moeten draaien dan een groot fietswiel, zoals een 28 inch. Vandaar dat een vouwfiets elektrisch maken zeker zinvol is voor de langere afstanden.

Elektrische vouwfiets ervaring

Wij hebben op de Popal E-folt 2.0 gefietst en moeten zeggen dat het echt een heerlijke ervaring is. Het voelt misschien nog bijna meer als zo’n Tomos of Puch bromfiets van vroeger dan als een normale fiets. De kleine wieltjes, versnellingen en elektrische aandrijving van de vouwfiets voelen natuurlijk en strak aan. De motor voegt natuurlijk wel extra gewicht toe, toch blijft je een licht gewicht elektrische vouwfiets houden. Waar gewicht bespaart kon worden, is dit ook zeker gedaan.

elektrische-vouwfiets

Popal elektrische vouwfiets

In ons assortiment kun je altijd de Popal elektrische vouwfiets kopen. Deze populaire vouwfietsen zijn eigenlijk nooit uitverkocht en zijn beschikbaar per model in 3 of 4 verschillende kleuren; wit, grijs, zwart en oranje. Bij onze klanten is de oranje versie erg gewild. Vandaar dat we ieder jaar weer bij de nieuwe collectie de vouwfietsen in kleur proberen erdoorheen te drukken! Want de fabrikanten gaan zelf vaak voor een neutrale kleur.

Uitvoeringen

Uitvoeringen. Je hebt verschillende type elektrische vouwfietsen. Zo kun je een vouwfiets hebben met accu in het frame of een vouwfiets met accu die je eruit kan halen. Afhankelijk van hoe je de fiets wilt opladen of stallen kun je een keuze maken.

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Enter your search & hit enter