Elektrische Fiets Dames Lage Instap Econic One Comfort M 44cm Rood

1,949.00

Levering via VanSprint

SKU: VS-VS1618.2 Categories: ,

Wat maakt deze fiets uniek?

De Econic One Comfort sportieve elektrische dames fiets heeft alle aantrekkelijke eigenschappen van de uitvoering en combineert dit met een lage instapframe, zodat u snel en zonder veel moeite op- en af kunt stappen. Met de hand geassembleerd uit kwaliteitsonderdelen en in elkaar gezet voor uw plezier. Met een bereik van maar liefst 100 km kunt u deze fiets de hele week gebruiken voor uw woon-werkverkeer, en zelfs voor wat lichte trails in het weekend voordat u hem op zondag parkeert om snel weer op te laden. Ontworpen voor de actieve stadsfietser, is het een uiterst comfortabele fiets met 63 mm ingebouwde voorvering om alle stedelijke obstakels en zelfs sommige off-road terreinen aan te kunnen.

Met een krachtige motor die u moeiteloos voortstuwt, zorgt deze fiets ervoor dat u zich niet in het zweet hoeft te werken als u naar uw werk fietst. Combineer dit met de spatborden en u zult snel en fris op uw werk aankomen.

Sprint door de onderdelen

  • Indrukwekkende360Wh batterij met een bereik van 100kmzorgt ervoor dat u deze fiets de hele week kunt gebruiken.
  • Krachtige 250W achternaafmotorom u door elk terrein voort te stuwen.
  • Verstelbare 63mm voorveringom overal comfortabel te rijden.
  • Shimano Alivio derailleur met 9 versnellingenvoor nauwkeurige controle.
  • Lage instap framevoor het gemakkelijk op- en afstappen.

De onderdelen in detail

Accu

De Econic One Comfort sportieve elektrische dames fiets wordt geleverd met een geïntegreerde batterij die naadloos in het frame is ingebouwd, waardoor het bijna onmogelijk is om deze van een gewone fiets te onderscheiden. De in eigen huis geassembleerde lithium-ion batterij met een capaciteit van 360Wh maakt gebruik van Samsung cellen om een indrukwekkende actieradius van 100km te behalen. Hiermee kunt u een volle week rijden voordat deze weer opgeladen moet worden. Gaat u op vakantie voor 2 weken? Neem een reservebatterij mee en vervang hem snel onderweg. Met een gewicht van slechts 2,7 kg is het gemakkelijk om een reservebatterij mee te nemen en onderweg te vervangen met een simpele draai aan de sleutel. Bovendien zorgen de kwaliteitsonderdelen ervoor dat u kunt genieten van een lange levensduur van de batterij.

Motor

De 250W achternaafmotor geeft u meer dan genoeg kracht om door elk terrein gemoeiteloos te fietsen. Met een onafhankelijk aandrijfsysteem heeft u weinig tot geen onderhoud en wordt er geen extra stress aan andere onderdelen toegevoegd. De achternaafmotor geeft u het gevoel dat u wordt voortgeduwd zoals op een motorfiets. Met de 5 trapbekrachtigingsniveaus kunt u het vermogen aanpassen aan de veranderingen in het terrein.

Vering

Met de verstelbare voorvorkvering kunt u comfortabel door de stad fietsen. Het is zelfs geschikt om lichte off-road trails mee te rijden. Met de verstelbare voorvork kunt u de veerweg van uw voorvork eenvoudig aanpassen aan elk type terrein waarop u gaat rijden.

Remmen

Het maakt niet uit hoe snel u gaat en op welk terrein u rijdt, met het snelle reactievermogen van de Shimano BR-MT200 hydraulische remmen krijgt u onmiddellijke stopkracht.

Derailleur

Navigeer door elk terrein met het precieze schakelwerk van de Shimano Alivio 9-speed derailleur die zorgt voor volledige controle en soepel schakelen.

Frame

Met een laag instapframe waarmee u snel en veilig van uw fiets kan op- en afstappen. Dit is vooral handig wanneer u beperkt bent in uw bewegingsvrijheid of als u gewoon een makkelijke manier wilt hebben om op uw fiets te stappen. Gemaakt van een corrosiebestendige aluminiumlegering die met de hand is voorzien van een hoogwaardige poedercoating waardoor hij zeer krasbestendig is en blijft glanzen als nieuw. Het frame met lage instap nodigt u uit om op deze fiets te springen en er een ritje mee te maken wanneer u maar kunt.

Met het no-nonsense ontwerp dat de accu direct in het frame verbergt, zal het moeilijk zijn om ook maar een spoor te vinden dat verraadt dat deze prachtige hybride fiets eigenlijk een elektrische hybride fiets is.

De geometrie van het frame is ontworpen om een perfecte balans te vinden tussen duurzaamheid, stabiliteit en comfort, met een iets rechtere positie en welke een gewicht kan dragen tot 115 kg.

Banden

De grote Continental Ride Tour Banden 1.75×28 maken het comfortabel om door de stad te rijden. Dit zijn grotere en dikkere banden dan de standaard stadsfietsbanden. Hierdoor heeft u met deze grote 28 Inch banden extra stabiliteit en controle op elk terrein.

Handvatten

De anti-slip handvatten komen goed van pas als u offroad gaat. Als u hem als stadsfiets gebruikt, voorkomen de ergonomische handvatten met palmsteun onnodige druk op uw handen en polsen, waardoor het comfortabel wordt voor dagelijks gebruik.

Spatborden

Met voor- en achterspatborden om u en uw fiets mooi en schoon te houden tijdens het dagelijkse gebruik, zelfs in slechte weersomstandigheden. Bovendien helpen de spatborden ook de bewegende onderdelen te beschermen, waardoor ze op lange termijn minder snel slijten.

Wat moet ik nog meer weten?

De niet-slimme versie is zeker een goede deal als u een geweldige fiets wilt en ook niet bezorgd bent over de mogelijkheid dat hij gestolen wordt. Als diefstal u echter wel zorgen baart, dan raden we u de Smart-versie van deze fiets aan, waarin solide antidiefstalmaatregelen zijn ingebouwd. Hiermee krijgt u slimme antidiefstalfuncties zoals vergrendeling op afstand, live GPS tracking en een motion sensor alarm die afgaat wanneer iemand de fiets oppakt wanneer deze op slot staat.

Over waar voor u geld gesproken, vergeet niet om een reserveaccu te bestellen, zodat u onderweg gemakkelijk uw accu kunt verwisselen en nooit met een lege accu komt te staan en zo haalt u meer uit uw Econic One-fiets!

Merk

Econic One

Aanbieder

Leverancier

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Enter your search & hit enter