Actieve filters

Merk

Frame type

Framemaat

Econic One is een innovatief fietsmerk dat zich richt op duurzaamheid, kwaliteit en comfort. Het merk is opgericht door Galin, een fietsliefhebber met een passie voor design en technologie. Het doel met Econic One fietsen is om modellen te ontwikkelen die stuk voor stuk een geweldige rijervaring bieden. Fietsen dragen door hun duurzaamheid bij aaneen betere wereld. Een Econic One fiets kopen kan inmiddels in meer dan 22 landen en bij meer dan 500 fietsenwinkels!

Resultaat 1–20 van de 113 resultaten wordt getoond

Duurzaam en innovatief

De belangrijkste kenmerken van Econic One fietsen zijn hun duurzaamheid en innovatie. Een Econic One fiets is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo zijn de frames van de fietsen gemaakt van lichtgewicht aluminium of carbon, waardoor ze niet alleen sterk en duurzaam zijn, maar ook licht genoeg om te dragen.

Econic One bikes design

Econic One heeft veel aandacht besteed aan het design van de fietsen. Stuk voor stuk zijn het unieke en stijlvolle fietsen die zowel functioneel als aantrekkelijk zijn. De verschillende modellen fietsen hebben namen als Urban, Cross Country, Comfort en Adventure. Je kunt hier deels al aan afleiden waarvoor je de fiets kunt gebruiken. De afmontering met versnellingen, schijfremmen, goede fietsverlichting en uiteraard sterke motor valt ons zeker op!

Stadsfiets en off road fiets

Een voordeel van Econic One fietsen zoals je ziet in de modellen is hun veelzijdigheid. Ze zijn ontworpen voor zowel stedelijke als off road omgevingen en zijn geschikt voor verschillende soorten fietsers. Of je nu op zoek bent naar een snelle stadsfiets of een robuuste en duurzame fiets voor off-road fietsen, Econic One kan je verwachtingen overtreffen. Wat ons van FietsenMagazijn opvalt, is de overlap tussen modellen. Waarom zou je immers een langzame stadsfiets maken, als je als fabrikant de kennis en onderdelen in huis hebt om een topproduct neer te zetten?

Conclusie

Kortom, Econic One is een fietsmerk dat zich onderscheidt door zijn innovatieve ontwerp, duurzaamheid en veelzijdigheid. Als je op zoek bent naar een fiets die niet alleen geweldig rijdt, maar ook bijdraagt aan een betere wereld, dan is Econic One zeker het overwegen waard.

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Enter your search & hit enter