omafiets-kopen-stad

Waarom is de omafiets onze favoriete stadsfiets?

omafiets-kopen-stad in

Een omafiets mag dan wel niet de snelste zijn maar iedereen die er op gefietst heeft kan de ontspannen houding herkennen die je hebt op zo’n fiets. Relaxed met het brede stuur in je handen, rechtop zittend door de stad cruisen. En zonder versnellingen en handremmen heb je geen kabels die het fietsenrek ergens achter blijven hangen. Aan een omafiets heb je vrijwel geen onderhoud en wanneer je anti-lek banden hebt dan is ie praktisch onverwoestbaar. Het mag dan wel geen snelle fiets zijn en op lange afstanden ben je er snel zat van, maar om lekker door de stad of door je dorpje van A naar B te rijden is het absoluut genieten. Je kan er een voorrek op monteren voor een transportfiets look en er een mand of krat op kwijt. Aan kosten ben je weinig kwijt, want voor een omafiets hoeft je portomonee niet op z’n kop en ook niet diep gevuld te zijn.

Een omafiets kopen in de juiste maat en jouw favoriete kleur

We hebben omafietsen in veel maten en kleuren.In onze partijverkoop omafietsen tref je vrijwel alle maten aan. De omafiets 28 inch heeft een 28 inch wielmaat, dit is de standaard wielmaat voor volwassenen. Deze fiets kun je vervolgens in een framemaat krijgen van 50, 57, 61 of 65cm. Deze framemaat is de lengte van de bovenkant zadelbuis, dus tussen het uiteinde waar de metalen zadelpen uitkomt en de as van de trappers. Ook is de omafiets 26 inch leverbaar, de wielen zijn dan een slagje kleiner waardoor deze voor minder lange mensen ideaal is. De looks zijn hetzelfde, alleen de wielmaat is dus nét even kleiner waardoor de fiets makkelijker op te stappen is. Dan is de omafiets 24 inch een veelverkochte fiets voor schoolgaande kinderen. Wanneer je in de stad woont of in de buurt van school dan is dit een handige fiets die zonder zorgen lang meegaat.

Kleuren omafietsen

Je kan natuurlijk een zwarte omafiets kopen, maar waarom kies je geen kleurtje? We hebben de omafietsen altijd in onze fiets outlet met een wisselen voorraad. Van appeltjesgroen tot matgrijs; wat je voorkeur maar heeft. Overleg via WhatsApp even naar de actuele voorraad. Bij onze partijverkoop omafietsen kun je naar wens kleuren en maten combineren en extra staffelkorting krijgen bij meerdere fietsen in één keer bestellen. Ook voor zakelijk fietsen inkopen is dit dus heel geschikt. Wij leveren deze fietsen aan allerlei bedrijven, zoals fietsen voor uitzendbureau’s waarbij de uitzendkrachten snel en goedkoop door de stad kunnen fietsen. Ook voor horeca en hotels is het aanbieden van een fiets een goede extra om het verblijf van gasten comfortabel te maken. Overleg even met ons om de omafiets met logo te laten bestickeren zodat de fietsen mooi in je huisstijl passen.

Geliefd bij studentenverenigingen

De omafietsen zijn bij studentenverenigingen zeer geliefd, waarom? Lekker makkelijk, goedkoop en onderrhoudsarm natuurlijk. Een fiets die altijd voor je klaar staat en je op een ontspannen manier tussen huis, college en kroeg helpt bewegen. Koop met je studentenvereniging een partij omafietsen om een flinke korting te pakken! Mix zelf de kleuren die je wilt of kies de kleur van je vereniging.

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Enter your search & hit enter