Rayvolt Cruzer Stoere Elektrische Chopper Fiets 25km/u oranje L 550Wh

3,400.00

  • Gratis verzending (tenzij anders aangegeven)

Levering via VanSprint

SKU: VS-VS1647.10 Categories: , , ,
Rayvolt Cruzer Stoere Elektrische Chopper Fiets 25km/u oranje L 550Wh

Wat maakt deze fiets uniek?

De Rayvolt Cruzer Elektrische Chopper fiets 25km/u is geïnspireerd op het eerste tijdperk van motorfietsen uit begin 1900, gecombineerd met de Californische strandcultuur uit de jaren 60. Deze vintage motorfietsstijl is in een nieuw jasje gestoken door het nieuwste op het gebied van motor- en accutechnologie erin te verwerken waarbij een fusie tussen retro en modern is gecreëerd. Met de afgeronde frame, het verlengde hogere stuur en de lage zitpositie krijgt u het gevoel dat u op een motor rijdt. Deze chopper nodigt u uit om langere tochten a la route 66 te maken. Met de dubbele accu uitvoering kan dit ook omdat het bereik wordt verdubbeld tot 120km.

Sprint door de onderdelen

  • Uniek chopper fiets designdat indruk maakt op elke omstander
  • Accu wordt opgeladen tijdens het remmenvoor een maximale actieradius en efficiëntie
  • Dubbele accu optieom de actieradius uit te breiden tot 120km
  • Antidiefstalfunctiewaarbij u de motor kunt vergrendelen met een simpele druk op de knop
  • Bluetooth-verbinding met uw smartphoneom functies zoals snelheid, accu, enz. te gemakkelijk bij de hand te houden

De onderdelen in detail

Accu

Er zijn twee opties voor de accu, een versie metéén accu of een dubbele accu. Met een enkele accu bestaande uit 104 Samsung SDI lithiumcellen, parallel en in serie geplaatst, krijgt u 550Wh accucapaciteit en een bereik van 60km. Met de dual battery versie, krijgt u 1100Wh accu capaciteit en een bereik van 120km.

Motor

De Rayvolt achterwielmotor is verreweg een van de meest geavanceerde motoren op de markt. Een controller zorgt voor een ultra-directe en precieze controle van de motor wat vele voordelen biedt zoals minder trillingen, minder lawaai, betere acceleratie en beter gebruik van de beschikbare energie = groter bereik.

Remmen

Rayvolt heeft een elektronisch rem- en energieterugwinningssysteem ontwikkeld. Wanneer de remhendel wordt bediend, stuurt het systeem een elektronisch signaal naar de motorbesturingseenheid. De motor schakelt dan over op een niveau waarbij weerstand wordt gecreëerd. Dit wordt gebruikt om de accu op te laden.

Eenvoudig gezegd: De Rayvolt remmen werken als een uiterst krachtige dynamo zodra u ze bedient.

De rem dient ook als antidiefstalvoorziening. U kunt namelijk de motor blokkeren met een druk op de knop, zodat de fiets niet gestolen kan worden.

Handgrepen

De rayvolt cruzer stoere elektrische chopper fiets is ontworpen in een motor chopper stijl. Dat betekent een lage zitpositie en een hoger stuur. Hierdoor ziet de motor er zowel stoer uit als deze op uw oprit staat of als u erop rijdt, want het hogere stuur geeft een unieke zithouding. De met leer afgewerkte handgrepen maakt de fiets helemaal af.

Frame

Wat een chopper fiets tot een chopper maakt, is natuurlijk het stuur, de zitpositie en het frame dat de twee met elkaar verbindt. Met een verlengd, opwaarts gebogen frame dat is gebouwd om indruk te maken, zal deze elektrische chopper fiets overal de aandacht trekken. De vloeiende rondingen van het frame verwijzen naar de Californische strandstijl uit de jaren 60 en doen denken aan de golven van de oceaan. Met de in het frame geïntegreerde accu behoudt deze fiets de retro vintage look zonder direct zijn krachtige capaciteit prijs te geven.

Verlichting

De Cruzer Elektrische Chopper fiets heeft een optioneel verlichtingssysteem in een bijpassende retro-stijl met een extra grote koplamp. Deze grote koplamp is gemodelleerd naar de koplamp die u op motorfietsen vindt. Het Cruzer verlichtingssysteem is niet alleen functioneel, maar voegt veel toe aan het design van de fiets. U vindt deze bij de accessoires hieronder.

Wat moet ik nog meer weten?

Er zijn 2 opties voor accucapaciteit, enkele accu of dubbele accu voor een groter bereik. De accessoires zoals een vintage lichtset, zadeltassen, etc. zijn optioneel en vindt u bij de accessoires.

Rayvolt

Merk

Rayvolt

Rayvolt fietsen zou je met caféracers kunnen vergelijken. Voor wie het niet kent, een caféracer is een type motor dat de liefhebber zelf opbouwt, aanpast en styled naar wens. Hetzelfde kun je doen met een Rayvolt e-bike. Allereerst kies je voor een van de modellen Rayvolt fietsen en vervolgens kun je accessoires kiezen. Je maakt je plaatje compleet met Rayvolt kleding, zoals een stoere lederen jas. Dus, welk model kies jij? Bekijk op FietsenMagazijn de modellen en plaats vervolgens je bestelling.
Rayvolt Cruzer Stoere Elektrische Chopper Fiets 25km/u oranje L 550Wh

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Enter your search & hit enter