Raleigh Unico Plus

Raleigh Unico Plus, comfortabele stadsfiets met geveerde voorvork en geveerde zadelpen

De Raleigh Unico Plus is een echte stadsfiets, voorzien van het veilige parkeerlicht systeem, 7 versnellingen, pakjesdrager en comfortabel zadel. De versnellingen zijn van het type Shimano Nexus 7-G en zijn verwerkt in de naaf. Dif geeft minder onderhoud dan versnellingen met een derailleur en deze Raleigh Unico Plus biedt alsnog 7 versnellingen, meer dan voldoende in de stad en genoeg om af en toe een mooie fietstocht mee te maken.

Raleigh Unico Plus specificaties

De Raleigh Unico Plus is iets minder uitgebreid van de Raleigh Devon, maar in de prijs ook iets lager. Zo heeft de Raleigh Unico Plus 7 versnellingen in plaats van 8 op de Raleigh Devon, en beschikt niet over hydraulische velgremmen maar over de standaard V-brakes. Desalniettemin krijg je nog steeds dé opties die je veel fietsplezier geven. Denk aan geveerde voorvork, verlichting met parkeerfunctie zodat de lamp bij stilstand nog aan blijft staan. Dit geeft extra veiligheid bij het fietsen door de stad en bij bijvoorbeeld wachten voor een stoplicht. Een optie die de Raleigh Unico Plus heeft en de Devon niet: geveerde zadelpen, extra comfort dus!

We lopen graag met je door de specificaties van de Raleigh Unico Plus heen aan de hand van een aantal punten.

  • Aluminium frame
  • Aluminium voorvork van het type SR Suntour CR-7V
  • Shimano Nexus 7-G versnellingen (naafversnelling)
  • Geveerde zadelpen
  • Remsysteem V-brakes merk Promax
  • Dynamo in de naaf verwerkt
  • Schwalbe Citizen banden
  • Aluminium pakjesdrager
  • Axa Ecoline verlichting voor en Axa Blueline achterlicht 

Raleigh Unico Plus kopen

Je kan de Raleigh Unico Plus kopen als herenfiets of als damesfiets. De herenfiets en damesfiets zijn beide leverbaar in de kleur magic black en dedamesfiets is daarnaast ook leverbaar in felgeel. Je kan de Raleigh Unico Plus kopen bij FietsenMagazijn, gemakkelijk online besteld en levering bij jou thuis. Ons support team staat klaar voor vragen en is ook gewoon bereikbaar via WhatsApp. Op de Raleigh Unico Plus krijg je 2 jaar fabrieksgarantie en heb je natuurlijk 14 dagen retourrecht via FietsenMagazijn.

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Enter your search & hit enter