Popal E-volution 17.0 Iron Grey 28 inch / 57 cm E-VO17.0-57-IG

 • Uitgerust met AXA Defender (ART **)
 • Betrouwbare Shimano Nexus 8
 • Verlichting middels Spanninga LED batterij verlichting

Uitverkocht

SKU: Popal-E-VO17.0-57-IG Category:
Popal E-volution 17.0 Iron Grey 28 inch / 57 cm E-VO17.0-57-IG

Omschrijving van de E-volution 17.0 Iron Grey 28 inch / 57 cm

De Popal E-volution 17.0 Iron Grey 28 inch / 57 cm in de categorie elektrische fietsen is voorzien van een slot namelijk de AXA Defender (ART **).

E-volution meer informatie

De Popal E-Volution 17.0 is een modern vormgegeven e-bike en is uitgerust met kwaliteitscomponenten. De fiets wordt aangedreven door de betrouwbare Bafang voorwielmotor, deze heeft vijf ondersteuningsstanden en wordt bestuurd vanaf een strak aluminium display. De motor is krachtig en produceert bovendien weinig geluid. De gemonteerde Shimano Nexus naaf biedt veel schakelgenot tussen de 8 versnellingen. Zowel voor als achter zijn krachtige Shimano rollerbrakes gemonteerd om onder alle omstandigheden tijdig tot stilstand te komen. Aan het rijcomfort is ook gedacht met vering in het balhoofd en zadelpen. De afmontage is op niveau met een Velo zadel, CST banden en een AXA slot. De sleutel van het AXA ringslot past ook op de accu, wel zo gemakkelijk.

Met de 470 wattuur accu heeft deze elektrische fiets een actieradius tot maarliefst 90km. Wil je nóg langere ritten maken, dan is dat geen probleem met de zeer voordelige upgrade accu’s van 520Wh of 630Wh! Vraag hiernaar bij je Popal dealer.

Dit valt ons het meeste op aan deze Elektrische fiets

Opvallend is het aluminium frame en de techniek.

 • Voorzien van Shimano Nexus 8
  versnellingen
 • Veilig met licht achter d.m.v. Spanninga LED batterij verlichting
 • Stoppen? Gebruik de Rollerbrake Shimano C6000 aan de achterkant
 • Remmen aan de voorkant doe je met Rollerbrake Shimano C6000 voorremmen
 • Uitgerust met 28 inch wielen

Wielmaat en framemaat

De volledige maat van deze fiets is 28 inch / 57 cm. De framemaat 57 cm is de lengte van het einde van de buis waar de zadelpen uitkomt tot de trapas. Je kunt in de maattabel zien of deze fiets past bij jouw wensen of voor degene voor wie je deze fiets koopt.

EAN

8719636006400

EAN

Framemaat

Wielmaat

Framemateriaal

Verlichting achter

Spanninga LED batterij verlichting

Merk

Popal

Popal fiets kopen?

Wil je een Popal fiets kopen? FietsenMagazijn is officieel dealer van Popal fietsen. Popal fietsen zijn van goede kwaliteit, tegen erg goed prijzen. De meest populaire Popal fietsen van dit moment? De "klassieke" Popal Daily Dutch is een top model. En natuurlijk de Popal omafiets 28 inch, net als iedere omafiets, een ideale stadsfiets.
Popal E-volution 17.0 Iron Grey 28 inch / 57 cm E-VO17.0-57-IG

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Enter your search & hit enter