Popal E-Volution 12.1 Silver Mint 28 inch / 53 cm E-VO12.1 Silver mint

 • Uitgerust met AXA Defender (ART **)
 • Betrouwbare Shimano Alfine 8

Uitverkocht

SKU: Popal-E-VO12.1 Silver mint Category:
Popal E-Volution 12.1 Silver Mint 28 inch / 53 cm E-VO12.1 Silver mint

Omschrijving van de E-Volution 12.1 Silver Mint 28 inch / 53 cm

De Popal E-Volution 12.1 Silver Mint 28 inch / 53 cm in de categorie elektrische fietsen is voorzien van een slot namelijk de AXA Defender (ART **).

E-volution meer informatie

De Popal E-Volution 12.1 is een modern vormgegeven e-bike en is uitgerust met kwaliteitscomponenten. De fiets wordt aangedreven door een krachtige 36V 250W Bafang Middenmotor , deze heeft vijf ondersteuningsstanden. De motor is krachtig en produceert bovendien weinig geluid. De shimano 8 alfine versnellingen zorgen voor het juiste verzet. Zowel voor als achter zijn krachtige hydraulische schijfremmen gemonteerd om onder alle weersomstandigheden tijdig tot stilstand te komen. Aan het rijcomfort is ook gedacht met vering in het balhoofd en zadelpen. De afmontage is op niveau met een Selle Royal zadel, anti-lek banden en een AXA slot. De sleutel van het AXA ringslot past ook op de accu, wel zo gemakkelijk. Met de 400 watt uur accu heeft deze elektrische fiets een bereik tot maar liefst 100 km. Wil je nóg langere ritten maken, dan is dat geen probleem met de zeer voordelige upgrade accu’s van 520Wh of 630Wh! Vraag hiernaar bij je Popal dealer.

Dit valt ons het meeste op aan deze Elektrische fiets

Opvallend is het aluminium frame en de techniek.

 • Voorzien van Shimano Alfine 8
  versnellingen
 • Stoppen? Gebruik de Hydraulische Schijfrem aan de achterkant
 • Remmen aan de voorkant doe je met Hydraulische schijfrem voorremmen
 • Uitgerust met 28 inch wielen

Wielmaat en framemaat

De volledige maat van deze fiets is 28 inch / 53 cm. De framemaat 53 cm is de lengte van het einde van de buis waar de zadelpen uitkomt tot de trapas. Je kunt in de maattabel zien of deze fiets past bij jouw wensen of voor degene voor wie je deze fiets koopt.

EAN

8719636000408

Framemaat

Wielmaat

Framemateriaal

Slot

AXA Defender (ART **)

Achterrem

Hydraulische Schijfrem

Voorrem

Hydraulische schijfrem

Vering

Voor

Merk

Popal

Popal fiets kopen?

Wil je een Popal fiets kopen? FietsenMagazijn is officieel dealer van Popal fietsen. Popal fietsen zijn van goede kwaliteit, tegen erg goed prijzen. De meest populaire Popal fietsen van dit moment? De "klassieke" Popal Daily Dutch is een top model. En natuurlijk de Popal omafiets 28 inch, net als iedere omafiets, een ideale stadsfiets.
Popal E-Volution 12.1 Silver Mint 28 inch / 53 cm E-VO12.1 Silver mint

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Enter your search & hit enter