Over FietsenMagazijn


Wij houden van Fietsen.Kwaliteit.Uitstekende klantenservice.Een goede prijs.

Al van jongs af aan groeien we op met de fiets. Vanaf dat je leert fietsen, je eerste eigen fiets, de fiets die je naar school brengt... fietsen is heerlijk. Maar met de voorwaarde dat je een goede fiets moet hebben, want op een slechte fiets, fietst niemand graag. Zo is het idee voor FietsenMagazijn ontstaan, een goede fiets voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, omafiets, transportfiets, elektrische fiets, mountainbike, racefiets, vouwfiets... noem het maar op. Wij hebben een compact assortiment van fietsen met een top kwaliteit-prijs verhouding. De fietsen die je in onze winkel treft worden allemaal handmatig geselecteerd, zo ben je zeker van kwaliteit.


FietsenMagazijn Beste keus!

FietsenMagazijn is een online-platform die een nieuwe fiets kopen gemakkelijk en leuk maakt voor iedereen, van fietsliefhebbers tot mensen die de fiets voor woon- werkverkeer of voor school gebruiken. Wij hebben een groot assortiment in ons fietsenmagazijn, welke allemaal makkelijk inzichtelijk online staan op onze webshop FietsenMagazijnl. Elke fiets in het aanbod FietsenMagazijn.nl is voorzien van grote foto’s zodat je goed de details kunt zien. Daarnaast zijn de voordelen en nadelen van elke fiets door de medewerkers van FietsenMagazijn.nl op een ritjje gezet voor jou. Zo kunt je kijken welke fiets het beste bij je past.

FietsenMagazijn leidt je door alle keuzes heen. Het kan een ingewikkelde klus zijn om de fiets uit te kiezen die aan uw wens voldoet. Er zijn zoveel fietsen, ze lijken allemaal best veel op elkaar, en welke is nu precies passend bij mij, mijn partner, of kind?

Om hierachter te komen, adviseren wij je om nuttig gebruik te maken van de filters die FietsenMagazijn.nl voor je ingesteld heeft. Op FietsenMagazijn.nl zijn deze filters zijn zowel gebasseerd op technische gegevens, zoals het framehoogte en het aantal versnellingen van de fiets, als op de gebruikerservaring, zoals het zitcomfort en de rolweerstand. Op FietsenMagazijn.nl kunt u dus de eigenschappen instellen die u belangrijk vindt aan een nieuwe fiets.

Nog even alle voordelen van FietsenMagazijn op een rijtje:

  • Breed assortiment
  • Extra tools om online keuze te maken
  • Altijd knallende acties
  • Makkelijk retourneren
    • Ga direct naar alle fietsen om erachter te komen welke fietsen er passen bij uw wensen.


FietsenMagazijn Welkom

office-1