Hollandia Student

Hollandia Student, de naam zegt het al, een ideale studentenfiets mét bagagedrager en verkrijgbaar in drie kleuren.

Actie: Nu met gratis AXA Solid slot!

SKU: FM129080 Categories: , ,

De Hollandia Student is een échte stadsfiets. Voorzien van stalen bagagedrager kan je iemand mee achterop nemen. We hebben de Hollandia Student verkrijgbaar in verschillende kleuren; rood, zwart en blauw.

Hollandia Student als stadsfiets

De Hollandia Student wordt gekozen vanwege zijn ideale eigenschappen als stadsfiets. Er zitten geen versnellingen of handremmen op, en hoewel dit een nadeel lijkt, is het volgens onze klanten juist een voordeel. Klinkt gek? Als je naar het gebruik kijkt is het heel logisch om deze fiets zo basis mogelijk te houden. Handremmen en versnellingen hebben kabels die in het fietsenrek kapot gaan. Een fiets die achter jouw fiets blijft hangen en je remkabel lostrekt? Tja, moet je weer naar de fietsenmaker. Dus een simpele, degelijke fiets, is dé ideale studentenfiets. 

Met zijn single speed versnelling trap je altijd lekker door met een relaxte snelheid. Cruisen door de stad van college naar huis en ‘s avonds een rit naar de sportschool, vrienden of naar de kroeg. Met deze fiets kom je je studententijd zeker goed door. 

Hollandia ervaringen en reviews

De Hollandia fietsen worden al jaren veel verkocht. We horen van onze klanten enthousiaste verhalen, logisch als je bedenkt dat de fiets lekker basic is. Er kan weinig zijn wat je niet bevalt. En ook na intensief gebruik blijft de fiets gewoon goed. Af en toe wat olie op de ketting als je ‘m soepel wilt houden zou genoeg moeten zijn.

De Hollandia fiets kopen

Wil je deze Hollandia fiets kopen? Dat is bijzonder makkelijk. Bestel je fiets online en kies je adres waar je deze geleverd wilt hebben. Wij leveren deze Hollandia fietsen gemiddeld in 4-5 werkdagen. Dat is iets langer dan je van ons gewend bent. Dit heeft te maken met de transporteur waarmee deze fietsen verzonden worden. Je krijgt wel van te voren netjes een belletje als de koerier er is, dus je weet zeker dat levering altijd goed komt! Na levering moet je het voorwiel, de trappers en het stuur monteuren; vergelijkbaar met een simpel IKEA bouwpakketje dus. Lukt het niet met de montage, neem dan contact op, dan helpen wij je op weg.

Kortom, de Hollandia Student stadsfiets is een heerlijke fiets voor jarenlang fietsplezier zonder zorgen. Niet voor niets is het één van de meest verkochte omafietsten in onze fietsen webshop!

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Enter your search & hit enter