S Pedelec 45 km/h Trekking E Bike Herren Mittelmotor MX300 560Wh

2,599.00

Levering via VanSprint

SKU: VS-VS2991.2 Categories: ,

Wissel makkelijk en snel tussen 25 km/u en 45 km/u op ieder moment met slechts een druk op de knop!

Let op:
Deze fiets heeft de mogelijkheid om in de displayfuncties te wisselen tussen een normale pedelec en een S-pedelec. De fiets wordt standaard in de 25km/u uitvoering geleverd en hoeft ook daarom ookniet geregistreerd of verzekerd te worden. Om deze reden isde fiets niet voorzien van een CoCom te registreren als S-pedelec.

Deze elektrische fietsheeft de optie om alleen op de gashendel te rijden zonder te trappentot 40-45 km/u. Om deze optie in te schakelen, selecteert u eenvoudig de snelheidsinstelling voor de gashendel op het display. U kunt de gashendel-snelheid op elk moment weer terug naar normaal instellen op het display. De S-pedelec-functie wordt alleen aanbevolen voor gebruik op particuliere wegen

Wat maakt deze fiets uniek?

De Ecobike MX300 speedbike is een van de voordeligste elektrische fietsen met middenmotor die u op de markt kunt vinden. Met zijn 840Wh-motor en een indrukwekkend koppelvermogen van maximaal 110 Nm zult u geen moeite hebben om een heuvel te beklimmen en op te trekken tot 45 km/u. Deze elektrische fiets herdefinieert het woord’snelheid’. Dankzij de RST OMEGA TNL TAPERED-voorvork met 100 mm veerweg kunt u  zeker zijn dat de oneffenheden van de wegen worden opgevangen. De 672Wh batterij biedt een indrukwekkende actieradius tot 130 km. Zoveel functies voor zo’n betaalbare prijs! Bovendien is de elektrische fiets uitgerust met alle nodige accessoires, zoals spatborden en een bagagedrager, allemaal voor uw comfort. Zoals u kunt zien, wacht deze uitzonderlijke elektrische fiets gewoon op u om erop te rijden.

Sprint door de onderdelen

  • Makkelijk schakelen tussen een speed pedelec en normale pedelec in het display
  • Voorvering met 100 mm veerweg voor een soepele rit.
  • Krachtige 840W-middenmotor met 110Nm koppelvermogen om moeiteloos tot 45 km/u te rijden.
  • Geïntegreerd kleurendisplay voor toegang tot alle instellingen en informatie
  • Hydraulische Shimanoschijfremmen voor onmiddellijke remkracht
  • 10-speed SRAM-derailleur om snel te schakelen wanneer nodig
  • 2 accu-opties on een maximum bereik te behalen van 130km
  • U verkrijgt deze fiets met alle accessoires zoals spatborden, verlichting en een bagagedrager.

 

De onderdelen in detail

Batterij

Deze fiets is verkrijgbaar in 2 accutypes: een 500Wh accu optie en een 672Wh accu optie. Met de 500Wh accu heeft u een comfortabele actieradius van 100 km. Met de 672Wh accu-optie vergroot u uw actieradius met nog eens 30% tot een indrukwekkende 130 km.

Motor

Met zijn middenmotor met een maximaal vermogen van 840 W, hiermee is snelheid geen uitdaging meer dankzij zijn indrukwekkende koppelvermogen van 110 Nm. Deze S Pedelec kan een snelheid van 45 km/u halen. Deze fiets is ook verkrijgbaar in een klassieke EAB-versie die 25 km/u haalt met een simpele klik op het display.

Remmen

Met de Shimano BL-MT200 hydraulische remmen kunt u er zeker van zijn dat u vrijwel onmiddellijk remt, ongeacht het soort terrein of helling waarop u rijdt. Deze elektrische fiets, in combinatie met de uitstekende Shimano-fabrikant, brengt u overal veilig.

Handvatten

De handvatten van deze fiets zien er geweldig uit en zijn ook zeer functioneel. Met anti-slip structuurpatronen aangebracht voor een extra stevige grip. Vanaf het stuur heeft u gemakkelijk toegang tot de controller om uw snelheid te verhogen of te verlagen en de motor en verlichting aan te zetten.

Frame

Het schuin aflopende 19-inch aluminium frame geeft deze elektrische fiets een slanke, minimalistische look. Doordat de accu in het frame is geïntegreerd, zorgt dat voor een nette afwerking. Bovendien zorgt het frame voor een comfortabele en sportieve rit.

Voorvering voorvork

De RST OMEGA TNL TAPERED zorgt voor een soepele en comfortabele ritten. Hiermee bent u zeker dat de oneffenheden van de wegen door deze voorverende voorvork worden opgevangen.

Display

Het bedieningspaneel met een geïntegreerd kleurendisplay zal u zeker bevallen. De gebruiksvriendelijke interface zorgt voor een eenvoudige, intuïtieve bediening van het display om op een handige manier toegang te krijgen tot meerdere functies zoals motorondersteuning.

Banden

De uitstekende 28″Continental Cruiser met versterkte velgen en roestvrijstalen spaken brengt u waar u maar heen wilt. Wilt u off-road gaan? Geen probleem, deze banden zijn daar perfect geschikt voor.

Wat moet ik nog meer weten?

Deze fiets is verkrijgbaar met 2 accu-opties, 500Wh en 672Wh. Wilt u een fiets met een nog grotere actieradius? Kijk dan eens naar de MX500-versie met zijn 840Wh accu voor nog langere ritten (VS1810.2).

Merk

Ecobike

Aanbieder

Leverancier

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Enter your search & hit enter