MBM fiets

MBM Fietsen

MBM fietsen kenmerken zich met een prachtig design. De naam MBM staat voor My Best Move. Het bedrijf achter deze naam is een Italiaanse fietsenfabrikant die de nadruk legt op retro design, innovatie en vintage charme. MBM fietsen laten zich het beste indelen in stadsfietsen en trekking fietsen voor dagtochten. Maar deze fabrikant heeft ook een assortiment kinderfietsen, beach cruisers en BMX fietsen. Comfortabel, prettig in gebruik en mode bewust.

Assortiment MBM Fietsen

FietsenMagazijn kan als dealer van MBM alle fietsen van dit merk leveren, standaard hebben wij de populairste fietsen direct leverbaar. We hebben deze in de volgende categorieën ingedeeld.

Een fiets met uitmuntende details

We hebben al eerder het design van de MBM fietsen benadrukt, toch willen we hier nog even over doorgaan. Het design vertaalt zich in de details en in de accessoires. Zo worden op de stadsfietsen die leuke houten kratten op de fiets met voorrek gewoon standaard meegeleverd. En zoals je op de foto ziet, maakt dit de fiets tot een prachtige stadsfiets. Ook zijn ze als elektrische fiets te koop. Je hebt dan de charme van een retrofiets, maar het gemak van een elektrische fiets. De meeste elektrische fietsen van MBM zijn uitgevoerd met middenmotor, dit geeft het meest natuurlijke gevoel voor een elektrisch fiets.

MBM techniek

MBM kies in vrijwel alle gevallen voor een aluminium frame, degelijke, ook vaak van aluminium gemaakte V-brakes en een comfortabel Selle Bassano zadel. Versnellingen zijn van het bekende merk Shimano, dit staat voor de hoogste kwaliteit en vind je ook op fietsmerken zoals Gazelle of Koga Miyata. MBM fietsen zijn licht in gewicht en geschikt als stadsfiets maar ook voor langere afstanden als sportieve stadsfiets of tourfiets.

MBM fiets kopen

Wil je een MBM fiets kopen, dit kan gemakkelijk online. Een fiets online kopen is simpel; kies de fiets die je wilt, voeg deze toe aan je winkelwagen en bestel ‘m met je favoriete betaalmethode. Binnen 48 uur staat onze koerier met jouw fiets aan de deur. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Populaire MBM fietsen
  1. Apostrophe H58cm 7sp black matt   Apostrophe H58cm 7sp black matt
    Apostrophe H58cm 7sp black matt
    Rating:
    0%
    was € 399,00 Speciale prijs € 335,99